Bolezni Srca In Ožilja Recepti

medicina, zdravje, zdravstveno varstvo

Če ste odvisnik in težave pri odvajanje od kajenja, glede na ogromno koristi za zdravje, ne kaditi, lahko vaše odpraviti močnejše. Smrtonosna zasvojenosti v preobleki velik afrodiziak, kajenje povzroča veliko škode na vaše telo. Nikotina in ogljikovega monoksida, ki jo vnos z cigaretni dim vpliva na vaše dihalne poti najbolj. To coats vaših pljuč s sajami in škodo pljučnega tkiva izpostavljanju vas, da se tveganje za raka. Kajenje je sam odgovoren za milijone smrti vsako leto. Slina je približno 99 odstotkov vode, vendar se preostali en odstotek je zelo pomembno, saj vsebuje širok obseg beljakovin in elektrolitov. Sline se izloča predvsem s treh velikih žlez slinavk: submandibular, parotid, in sublingual. Pod nadzorom avtonomnega živčnega sistema, te žleze, ki igrajo ključno vlogo v svoje ustno zdravje. Obstajajo tudi manjše žleze, ki se imenuje labial, jezikovna, buccal, palatin, ki proizvajajo okrog 10 odstotkov celotnega sline. Brez kakršne koli stimulacijo, je manjše in neprekinjen pretok sline, medtem ko zdravih motive, ki so v mirovanju. Seveda, salivacijo je povečalo za žvečenje in druge zunanje dražljaje. Na dan, povprečen posameznik proizvede približno dva do za kar je v vaši poti sline.

ClinGen raziskovalci razvili v Gen-Bolezni Veljavnost Okvir za oceno vloge gena variante v določeni bolezni. Štirinajst gena kuriranje strokovne skupine, ki jo sestavljajo zdravnike in raziskovalcev z vsega sveta, ki s strokovnim znanjem na področju bolezni kot so rak, razvojno nevrološke motnje in bolezni srca in ožilja, so izvajanje tega okvira. V posebni izdaji, dveh strokovnih svetov poročali o genih, ki so povezani z epilepsijo in RASopathies; slednje je skupina redka obolenja, ki vključujejo Noonan sindrom, Srčno-Facio-Kožne sindrom, Costello sindrom in Legius sindrom. Osem od 16 genov za epilepsijo skupaj s šestimi 20 genov, izračunanega za njihov prispevek k RASopathies imela dovolj dokazov, ki podpirajo vlogo v bolezni. Te ugotovitve bodo v pomoč vodnik laboratorijev odločiti, kateri geni, da preizkusite kot del diagnostičnih preiskav.

Kwashiorkor je bolezen, zaradi podhranjenosti ali ne jedo zdravo hrano. Ta bolezen se večinoma pojavi na območjih, ki so morali zaradi suše in lakote, in to se zgodi, ko ni dovolj beljakovin osebe prehrane. Pogosti znaki in simptomi, povezani z kwashiorkor, znan tudi kot maligni podhranjenosti, so navedene na Univerzi Maryland Medical Center, ali UMMC. So kožne barve, zmanjšano mišično maso, driska, dejstvo, da pridobijo težo, ali rastejo, utrujenost, spremembe v lase barvo in teksturo, zmanjšana imunost, hude okužbe, razdražljivost, štrleči trebuh in izpuščaj. V hudih primerih, komo in šok, ki se lahko pojavijo.
Zdravljenje kwashiorkor, je odvisno od njene resnosti. V večini primerov, če je več kalorij in beljakovin, ki se prištejejo k prehrani dovolj zgodaj, kwashiorkor bo mogoče uspešno zdraviti.

Akutne bolezni je mogoče enostavno obravnavati s pomočjo zdravil in ne-invazivnih postopkov.

Vendar pa zamudo pri zdravljenju teh bolezni, ki lahko privede do poslabšanja stanja bolnika stanje in dvig bolj zaplete.

Razmere na Arktiki stenozo, pljučna stenozo, karotidne stenozo itd postala razširjena zaradi majorly debelosti in zdravstvenih razmer, kot so sladkorna bolezen in visok krvni tlak. Te težave je mogoče zdraviti kirurško. Zdravnik me je bodisi odločijo za operacijo na odprtem srcu ali minimalno invaziven postopek, kot transcatheter aortne zaklopke implantacija. Vendar, če težave ne zdravimo to lahko povzroči resne posledice, kot so srčni napad, kap, srčno popuščanje ali celo smrt odpovedi Srca, je eden od smrtonosni zdravstvenih pogojev, ki so lahko samo obdelane z presaditev srca.

Pričakovano trajanje življenja strank, obolelim za to boleznijo je zelo nadzorovane. Povprečno 2 do 5 let, je bilo navedeno, za raziskave in študije na ILD. Sčasoma je ugotovil, da zdravilo terapija je lahko dober učinek na bolnike. Vendar pa, da ne sklene po dokončnosti od napredovanja bolezni. Na terapije voljo lahko samo delno prekine uprizoritvi pogoj.

Upočasnjuje napredek, ki je na dosegu roke za vmesnem času. Redek primer poročila, ki so bili predstavljeni nekateri so cured intersticijski pljučni bolezni. Vendar veliko upanja ne sme biti na delo, za tiste z boleznijo. Saj to je vseživljenjsko stanje, ki obsega zmanjšano delovanje pljuč, smo lahko samo upamo na najboljše z dano zdravljenja določi zdravnik.